Catalunya Diari

La Diputació de Lleida presenta la 4a Marxa Solidària Pla de Ponent

Aquesta marxa solidària se celebrarà el proper diumenge i destinarà els beneficis a la campanya «Cap infant sense lleure»

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Un any més, els centres excursionistes de Lleida i Alpicat, conjuntament amb el Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, han organitzat la quarta edició de la Marxa Solidària Pla de Ponent, per a aquest diumenge, 7 d’octubre. Aquesta marxa, que s’inclou en el circuit de marxes saludables de Ponent Marxa.cat, rep també el suport de la Diputació de Lleida. La corporació  ha acollit aquest dimarts la presentació a premsa de l’edició d’aquest any, comptant amb la participació del diputat i alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz; del president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner; del president del Centre Excursionista d’Alpicat, Tomàs Zapata; de la regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria de Lleida, Sara Mestres; de la responsable de comunicació del Centre Assistencial de Sant Joan de Déu, Montse González; i de l’assessor esportiu, Xavi Thai.

En aquest cas, la marxa de caràcter no competitiu té un doble objectiu. Per una banda, la promoció del territori, donant a conèixer l’entorn natural i els nostres pobles. I, per una altra, la vessant solidària d’aquest projecte. Aquest any, els beneficis es destinaran a la campanya «Cap infant sense lleure», per finançar les estades d’estiu dels infants i adolescents atesos al centre i que no disposen de recursos econòmics per poder sufragar-los. Com en les anteriors edicions, s’han previst tres distàncies, de 30, 20 i 10 quilòmetres, respectivament. Un circuit lineal amb arribada al centre assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, amb el propòsit de donar a conèixer la tasca que s’hi desenvolupa. 

El circuit de 30 km surt de Lleida a les 8.00 hores des del Pavelló 11 de Setembre, s’anomena «Circuit Solidaritat» i té un preu d’inscripció de dotze euros. El segon circuit de 20 km, «Fraternitat», surt del Parc del Graó d’Alpicat a les 9.30 hores, amb un preu de 10 euros. I, per últim, el més curt, de 10 km, amb sortida des de l’Ajuntament de Raimat a les 11.00 hores, «Circuit Hospitalitat», amb un preu de 8 euros, és el que vol atraure el públic familiar.  L’any passat s’hi van inscriure unes 500 persones. La novetat d’aquesta quarta edició són les curses infantils organitzades, el dissabte 6 d’octubre, al centre de Lleida situat al barri de la Bordeta, per a nens i nenes fins als 12 anys.


Comentaris

envia el comentari