Catalunya Diari

Dos equips del Pardinyes disputaran el Campionat d’Europa de Clubs 2013 de tir en arc

Dos equips del Pardinyes disputaran el Campionat d’Europa de Clubs 2013 de tir en arc| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Les pistes municipals d’atletisme de les Basses han acollit la celebració d’aquesta competició, que ha tingut lloc aquesta cap de setmana. En aquests dos dies, 38 equips, amb més de 200 arquers en total, han competit en la prova esportiva que, a més, també ha servit per lliurar les Copes del Rei, la Reina i els Prínceps, als primers classificats de cada categoria. Els equips que han arribat a la final han hagut de superar anteriorment dues proves classificatòries.
 
El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit a la final del campionat i al lliurament de premis que s’ha fet al migdia a les instal·lacions d’atletisme. També ha participat en l’acte de lliurament de trofeus el president de la Federació Espanyola de Tir amb Arc, Lorenzo Miret, i dos dels vicepresidents de l’organisme, Esteban Oliván i Josep Brocal, que és el president del Club Tir amb Arc Pardinyes, entitat organitzadora de la competició a Lleida.
 
Classificació del XVIII Campionat d’Espanya de Clubs
Arc Recorbat
- Homes:

1r Ilertarget del Club Tir amb Arc Pardinyes

2n Sagitta Recurvo de Madrid

3r Arqueros San Jorge d’Extremadura
 
- Dones:
1r San Josep en forma d’Eivissa

2n Opel Lleidamovil del Club Tir amb Arc Pardinyes

3r Arqueras Pozuelo de Madrid
 
Arc Compost
- Homes:

1r Eivissa PH

2n Arqueros de Colmenar de Madrid

3r Arkeros Corvera d’Astúries
 
- Dones:
1r Bizkaia Taldea

2n Arkeras Corvera d’Astúries

3r Arcosur A d’Andalusia


Comentaris

envia el comentari