Catalunya Diari

El Duatló Popular d'Alpicat celebrarà diumenge la seva 13a edició

A hores d’ara, la prova compta amb 523 inscrits

Duatló d'Alpicat del 2018
Imatge d'arxiu del Duatló d'Alpicat de l'any passat | LleidaDiari.cat

El Duatló Popular d'Alpicat ha tancat avui inscripcions de cara a la seva 13a edició, que se celebrarà aquest diumenge, 20 de gener. A hores d'ara, la prova compta amb 523 inscrits, repartits entre 384 a la prova popular i 139 a la distància llarga. Aquesta xifra es podria ampliar, ja que l'organització, que va a càrrec de l'Ajuntament d'Alpicat, ha reservat una trentena de dorsals per aquest dissabte a la tarda (de 17.30 a 19.00 hores), quan es procedirà a la recollida de dorsals.

Cal recordar que els participants podien optar entre dos circuits: l'anomenat 1, de caire més familiar, format per 1,8 kilòmetres de cursa atlètica i sis de BTT, i el dos, més competitiu, amb sis quilòmetres de cursa atlètica, catorze de BTT i un tram final d'1,8 quilòmetres novament de cursa atlètica. Aquest sector final és precisament la gran novetat de l'edició d'enguany. Pel que fa als horaris, el recorregut llarg obrirà la jornada a partir de les 10.00 hores del matí, mentre que el circuit curt es posarà en marxa a les 11.00 hores. Podeu consultar tots els detalls de la prova a www.alpicat.cat/duatlo.

Cursa de l'Oli de les Borges Blanques

La 16a Cursa de l'Oli de les Borges Blanques, que se celebrarà el dia 20 de gener a les 10.00 hores i que coincideix amb la 56a edició de la Fira de l'Oli i les Garrigues de la localitat, ja compta amb la participació de 750 corredors. Així ho han donat a conèixer en roda de premsa els organitzadors de la cursa, que també han avançat que enguany, aquesta edició comptarà amb sortida i arribada a les Basses del Parc del Terrall i, a banda de la de deu quilòmetres, inclou una cursa de cinc.

Durant la presentació, que ha tingut lloc a la Diputació de Lleida aquest dimarts, el director de la cursa i membre del Club Atlètic Borges, Xavier Sahuquillo, ha destacat la rapidesa en què s'han esgotat les inscripcions, ja que en una setmana s'ha arribat a la xifra de 750 inscrits (600 participants en la cursa de deu quilòmetres i 150 a la de cinc quilòmetres) que limitava l'organització per garantir la qualitat d'aquesta. De totes maneres, són unes dades que el club esportiu espera superar amb la venda del Dorsal Solidari que tindrà lloc el mateix dia de l'esdeveniment i que recaptarà fons per la lluita contra el càncer.


Comentaris

envia el comentari