Catalunya Diari

El 20è Campionat d'Espanya d'Eslàlom, a Ponts

El 20è Campionat d'Espanya d'Eslàlom, a Ponts| Redacció - Fotografia: http://www.rfep.es

 El campionat, organitzat pel Club Nàutic Mig Segre de Ponts i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ponts, es celebrarà al canal d’aigües braves de Ponts recentment construït i hi competiran les categories de cadets, juvenils, sèniors i veterans.
 
L'acte de presentació, que es va dur a terme a la Diputació de Lleida, va comptar amb la participació del diputat de CiU, Josep Maria Roigé; l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill; el president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts, Josep Maria Caubet, i el vicepresident del Club, Agustí Cucurulls.
 
El diputat Josep M. Roigé explicà que esdeveniments com aquest "posen de manifest la capacitat que té la societat civil i les associacions de poder organitzar esdeveniments d’alta qualitat, amb l’ajuda dels ajuntaments". Per la seva banda, l’alcaldessa de Ponts va destacar l'impacte econòmic que el campionat tindrà per al municipi i per  tota la comarca.
 
Finalment, el president del Club Nàutic Mig Segre de Ponts explicà que aquesta és la competició d’eslàlom més important a nivell estatal i ha destacat la participació de la medallista olímpica Maialen Chourraut, i els altres tres palistes que han participat als Jocs Olímpics de Londres, entre d’altres palistes exolímpics.
 
 
Programa del campionat
Dissabte dia 11 d’agost:
- 10.00 hores: Reunió de caps d’equips
- 11.000 hores: Demostració del Recorregut
- 12.00hores: Classificatòria de totes les categories (1 mànega )
- 17.00 hores: Eslàlom per equips  (1 mànega)
- 19.00 hores: Demostració i aprovació del recorregut de les finals.
 
Diumenge dia 12 d’agost:
- 09.00 hores: Semifinal de totes les categories
- 11.00 hores: Final de totes les categories
- 13.30 hores: Entrega de MedallesComentaris

envia el comentari