Catalunya Diari

El 35% dels socis del Lleida Esportiu són nous

El 35% dels socis del Lleida Esportiu són nous| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Des del club es recorda que els abonaments de la present temporada són els mateixos que la passada, per aquest motiu el carnet VIP té un cost de 375 euros, 295 les llotges de tribuna i 235 pels jubilats, 225 euros la localitat de tribuna i 160 pels jubilats i 150 euros a lateral i gols i 105 els jubilats. Pels que fa als universitaris, estudiants d’FP i els joves d’11 a 18 anys poden aconseguir el carnet per 55 euros. Els que vulguin aconseguir aquest últim abonament han de presentar la matricula dels estudis o el resguard del pagament a l’hora de retirar el seu abonament de temporada.
 
Una temporada més els responsables del club tornen a oferir el carnet infantil de manera gratuïta als infants de 0 a 10 anys fins al proper 30 d’octubre. A partir d’aquesta data aquest abonament tindrà un cost. Per adquirir el carnet infantil  cal portar el llibre de família i el DNI del pare, mare o tutor. En el moment d’accedir a l’estadi l’infant ho ha de fer acompanyat d’un adult.
 
Aprofitant la campanya de socis, els responsables del club estan actualitzant els cens del conjunt lleidatà i, a més, comprovar que les dades que es tenen són les correctes. Per aquest motiu el club ha posat a la disposició dels socis i aficionats un formulari que cal omplir i lliurar en el moment de retirar l’abonament de temporada. Aquest formulari es pot omplir a les mateixes oficines del Lleida Esportiu o bé es pot portar omplert des de casa ja que el document descarregar en el següent enllaç.


Comentaris

envia el comentari