Catalunya Diari

El Balàfia Vòlei celebra aquest divendres el tradicional Torneig de Nadal

El Balàfia Vòlei celebra aquest divendres el tradicional Torneig de Nadal| Redacció - Fotografia: Balàfia Vòlei (Arxiu)

 

El club Balàfia Vòlei organitza el proper divendres, dia 23 de desembre, al pavelló municipal Juanjo Garra de Lleida, el Torneig de Nadal - IV Memorial Àngel Biosca, que per segon any consecutiu compta amb el patrocini d'Autodalser Dalmau.

La competició recorda la figura de l'Àngel Biosca celebrant el Memorial com a homenatge per la gran tasca i contribució que va fer al món del voleibol lleidatà. És per això que el torneig comptarà amb la participació dels equips del col·legi Claver, ja que va ser el centre on l'Àngel va tirar endavant grans projectes amb tants equips i jugadors, molts dels quals actualment continuen jugant al l'entitat lleidatana.
 
A més, el Balàfia Vòlei ha convidat al FC Barcelona i CV Sant Pere i Sant Pau que competiran amb els equips de base masculins del club, i el CV Saragossa que farà un amistós amb l'equip de 1a Nacional. Per tant, el torneig tindrà partits en categories infantil, cadet, juvenil i sènior. 
 
La configuració del Torneig de Nadal - IV Memorial Àngel Biosca -els partits seran al millor de tres sets- quedaria així:
- 16.00hores:
Mòdul 1: London Lleida Balàfia Vòlei - CE Claver (cadet femení)
Mòdul 2: Adivit Balàfia Vòlei - CV Sant Pere i Sant Pau (cadet masculí)
Mòdul 3: Bioaire Balàfia Vòlei - FC Barcelona (cadet masculí)
 
- 17.30 hores:
Mòdul 1: SiC24 Balàfia Vòlei - CE Claver (juvenil femení) 
Mòdul 2: Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei - FC Barcelona (juvenil masculí) 
Mòdul 3: Ingco Balàfia Vòlei - CE Claver (infantil femení)
 
- De 18.30 a 19.00 hores: IV Memorial Àngel Biosca - Es farà un homenatge i s'inaugurarà una exposició que es montarà amb tot el material que tenia l'Àngel sobre el voleibol a Lleida i, en particular, al Claver. Després del Memorial, aquesta exposició es traslladarà al col·legi perquè tot l'alumnat i personal del centre la pugui visitar. 
 
- 19.00 hores:
Partit amistós 1a Nacional: La Nuit Balàfia Vòlei - CV Saragossa Comentaris

envia el comentari