El Balàfia Vòlei de 1a Catalana dóna el tret de sortida a la temporada aquest dissabte

El Balàfia Vòlei de 1a Catalana dóna el tret de sortida a la temporada aquest dissabte| Redacció - Fotografia: Balàfia Vòlei (Arxiu)

 

El CTI Balàfia Vòlei de 1a Catalana dóna el tret de sortida a la temporada aquest dissabte al pavelló municipal Juanjo Garra. A partir de les 18.00 hores, el conjunt que dirigeix aquesta temporada Óscar Rodríguez, rebrà la visita del CV Roquetes, un rival fort, que treballa molt a la pista, amb una plantilla molt completa i que sempre costa molt als lleidatans.

L'equip lleidatà es marca com a objectiu millorar la novena posició de l'any passat, en què es va aconseguir la salvació després d'una gran segona volta en què no es va perdre cap partit. Ara, els verds no volen deixar aquesta dinàmica per començar la lliga amb bon peu.
 
Per ara, la competició comença amb bones notícies per al club i per a l'equip, ja que el Centre Tècnic Ilerdense, CTI, ha renovat un any més el patrocini i la confiança amb l'equip i ja és el quart any. Així, l'equip de 1a Catalana continuarà amb el nom de CTI Balàfia Vòlei.Comentaris

envia el comentari