Catalunya Diari

El Balàfia Volei jugarà aquest cap de setmana la Fase d'Ascens a la 1a Nacional

El Balà fia Volei jugarà aquest cap de setmana la Fase d'Ascens a la 1a Nacional| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei Lleida

El CTI Balàfia Volei Lleida viatja aquest dijous a Elx per disputar la Fase d’Ascens a la 1a Nacional, després de proclamar-se campions de Catalunya de la 1a Divisió, aconseguint un total de 76 punts dels 78 possibles i només amb la pèrdua d’un partit.

Després d’aquesta gran temporada, els lleidatans volen culminar-la amb una bona participació a la Fase d’Ascens que se celebra de divendres a diumenge i en la qual el CTI Balàfia Volei Lleida es presenta com un dels favorits de la competició.

A més, el Balàfia Volei Lleida ha aconseguit un patrocinador per donarlos suport per a aquesta competició, per la qual cosa l’equip passa a anomenar-se CTI Balàfia Volei Lleida.

Els entrenadors de l’equip, Mario Martínez i Sergio Ortega, compten per aquesta competició amb una única baixa, la del Rubén Barbecho, però amb la resta dels 13 jugadors disponibles: Juan Campillos, David Soliva, Pau Banda, Ángel Martín, Óscar Rodríguez, Josep Baró, Ramón González, Jordi Martínez, Héctor Miarnau, Salvador Roigé, Raúl Hileno, Carlos Oca i Eduard Garcia.


Comentaris

envia el comentari