El Balàfia Volei Lleida aconsegueix la classificació per a la Fase d’Ascens a la 1a Nacional

El Balàfia Volei Lleida aconsegueix la classificació per a la Fase d’Ascens a la 1a Nacional| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei Lleida

 

El Balàfia Volei Lleida va aconseguir aquest dissabte la classificació matemàtica per a la Fase d’Ascens a la 1a Nacional, que se celebrarà el segon cap de setmana de maig, en una seu encara per determinar. Els lleidatans van superar un dels rivals més difícils de la categoria, el tercer classificat, el CV Sant Boi al pavelló de la Parellada per 1-3. 

Els jugadors del Balàfia Volei Lleida van perdre el primer set per un ajustat 27-25 després de realitzar un joc no gaire sòlid, fruit dels nervis i la pressió afegida que va suposar el públic local, que va omplir el pavelló. Tot i així, el Balàfia Volei Lleida va saber refer-se d’aquest cop dur, ja que per primera vegada a la temporada havia de remuntar un marcador advers i, a més, contra un rival que no anava a posar les coses fàcils, ja que el Sant Boi també es jugava bona part de les seves aspiracions a estar a la Fase d’Ascens en aquest partit.
 
Els lleidatans van realitzar un dels millors sets de la temporada i van desplegar un joc que va fregar la perfecció, amb un Jordi Martínez pletòric que va repartir el joc d’una manera esplèndida entre els seus companys i que va acabar marcant el que succeiria en la resta del partit. 
 
I així va continuar el tercer i el quart set, amb certs moments amb avantatges aclaparadores al marcador, i amb diferents canvis que els entrenadors lleidatans van poder fer en diferents fases del partit. Des del col·locador suplent, Miarnau, fins a l’aportació amb un gran joc tant per les puntes, amb Baró i González per quatre i Roigé i Hileno d’oposats (es van alternar en diferents sets), com pel centre, amb Banda, Soliva, Martín i Campillos, que van dominar el bloqueig i l’atac. També cal destacar l’aportació en defensa i recepció del lliure García.
 
La propera jornada es disputarà al pavelló Olímpics de Lleida el 6 d’abril, després de Setmana Santa, en què el Balàfia Volei Lleida rebrà la visita del segon classificat, el CV Prat, únic rival que ha aconseguit derrotar els lleidatans, i en el qual estarà en joc el títol de Campió de Catalunya de la 1a Divisió Sènior Masculina. Comentaris

envia el comentari