Catalunya Diari

El Balàfia Volei Lleida, campió de Catalunya

El Balà fia Volei Lleida, campió de Catalunya| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei Lleida


El Balàfia Volei Lleida va aconseguir una importantíssima victòria al pavelló Olímpics de Lleida davant del segon classificat, el Vikings Prat, per 3-1. Guanyar aquest partit significava proclamar-se campions de Catalunya, quan encara faltes 3 jornades perquè acabi la competició. Els lleidatans van aconseguir dissabte el segon objectiu de la temporada, un cop ja es van classificar l’anterior jornada per disputar la Fase d’Ascens a la 1a Nacional.El pavelló Olímpics de Lleida, que va acollir nombrós públic i que va vibrar amb el joc dels lleidatans, va ser testimoni d’un dels millors partits de la categoria, ja que el Vikings Prat havia estat l’únic rival que havia aconseguir derrotar el Balàfia Volei Lleida en aquesta lliga. Així, doncs, els lleidatans van sortir molt concentrats, conscients que la victòria els donava el campionat i no volien perdre l’oportunitat d’aconseguir-ho a casa. El partit va ser molt vistós i disputat, però els lleidatans van fer valer la seva superioritat per acabar imposant-se i fer esclatar l’alegria entre els jugadors, cos tècnic i afició.

El Balàfia Volei disputa el proper partit lluny de terres lleidatanes, ja que serà el proper dissabte a la pista del CV Mataró.

Fitxa prèvia

Balàfia Volei Lleida-Vikings Prat


Resultat: 3-1 (25-18, 25-22, 21-25, 25-19)


Balàfia Volei Lleida (3): Jugadors: Jordi Martínez, Raúl Hileno, Ramón González, Josep Baró, Ángel Martín, Salva Roigé, Juan Campillos, Pau Banda, Eduard Garcia, Óscar Rodríguez, Héctor Miarnau i David Soliva. Entrenadors: Mario Martínez i Sergio Ortega


Vikings Prat (1): Zamora, Manzano, Docampo, Vilarrubí, Cabezas, Margallo, Pittoni, Cruz, Romera, Fuentes. Entrenador: Manzano.

Comentaris

envia el comentari