El Balàfia Volei Lleida guanya al Barberà i consolida el seu lideratge

El Balàfia Volei Lleida guanya al Barberà i consolida el seu lideratge| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei Lleida

 

El Balàfia Volei Lleida va superar aquest dissabte el CV Barberà Comerç Urbà per 3 sets a 0 en un partit que, tot i la claredat del marcador, va ser molt disputat ja que els barcelonins van vendre cara la seva derrota.

Els lleidatans van sortir a la pista conscients de la importància d’aconseguir la victòria però les errades pròpies van permetre que els barcelonins creguessin en molts moments que es podien endur la victòria del pavelló Olímpics de Lleida. 
 
Tots els sets van ser molt igualats però, finalment, es van decantar del costat lleidatà gràcies a la seva major experiència i al major encert en els moments clau del partit. El Barberà, per la seva banda, va tirar del seu millor jugador, Galán, per intentar frenar els lleidatans. Tot i així, el Balàfia Volei Lleida va prémer l’accelerador en els moments importants de cadascun dels sets, aprofitant el seu millor atac per totes les zones, així com el bloqueig.
 
La propera jornada el Balàfia Volei Lleida es desplaça a la pista del CV Igualada, un dels rivals directes a la classificació i que, sens dubte, serà un duel intens i molt important. 
 
Fitxa tècnics

Lliga 1a Divisió Catalana Sènior Masculina. 20a jornada


Balàfia Volei Lleida (3) - CV Barberà Comerç Urbà (0) 


Balàfia Volei Lleida (3): Martínez, Banda, Rodríguez, Roigé, Soliva, Martín, González, Baró, Miarnau, Hileno, García i Oca. Entrenadors: Mario Martínez i Sergio Ortega 


CV Barberà Comerç Urbà (0): Galán, Herrero, Escudero, Llonch, Cuadrado, García, López i Rosolen. Entrenador: Galán. 


Parcials: 25-21, 25-23 i 25-19  
Comentaris

envia el comentari