Catalunya Diari

El Balàfia Vòlei organitza el dia 2 de gener el Torneig de Reis. III Memorial Àngel Biosca

El Balàfia Vòlei organitza el dia 2 de gener el Torneig de Reis. III Memorial Àngel Biosca| Redacció - Fotografia: Balàfia Volei Lleida

 


El pavelló Juanjo Garra acollirà el proper 2 de gener el Torneig de Reis Plusfresc Balàfia Vòlei. III Memorial Àngel Biosca. El club lleidatà ha organitzat, amb la col·laboració de Plusfresc, aquest torneig en categoria juvenil, que es disputarà en format triangular amb l'Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei com amfitrió i el FC Barcelona i el CV Saragossa com a convidats.El Torneig de Reis Plusfresc començarà a les 16.00 hores amb el partit Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei - FC Barcelona. Posteriorment, a les 18.00 hores es jugarà FC Barcelona - CV Saragossa i tancarà el torneig, a les 20.00 hores, Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei contra CV Saragossa.
 
Prèviament al partit de les 20.00 hores, sobre les 19.15 hores, es retrà homenatge a l'Àngel Biosca. És el tercer any que el club lleidatà organitza aquest torneig en la seva memòria, tot recordant la gran tasca que va fer l'Àngel pel voleibol lleidatà i català. A l'homenatge assistirà la seva família, representants del col·legi Claver, que és on exercia de professor i entrenador, jugadors i amics.


Comentaris

envia el comentari