El Balàfia Vòlei perd a la pista del CV Sant Pere i Sant Pau

El Balàfia Vòlei perd a la pista del CV Sant Pere i Sant Pau| Redacció – Fotografia: Balàfia Vòlei (Arxiu)

El Balàfia Vòlei no ha pogut sumar aquest dissabte la tercera victòria consecutiva a la pista d'un dels rivals més forts de la categoria, el CV Sant Pere i Sant Pau. El resultat (3-2) ja ho diu tot. I és que els dos equips han demostrat un voleibol de màxim nivell amb alternances contínues al marcador.

Els locals marcaven territori al primer set posant un 25-13 i demostrant una clara superioritat, ja que els lleidatans han sortit a la pista freds i no han trobat el seu lloc. Amb un pavelló ple de gom a gom, tot feia pensar que els tarragonins s'endurien el partit amb facilitat. Però no ha estat així perquè els de Mario Martínez han sortit endollats al segon i se l'han anotat per un igualat 23-25. Al tercer set ha estat molt superior el Balàfia Vòlei, que amb Miarnau i Martínez dirigint el joc a la perfecció se l'han anotat per un còmode 21-25.

Al quart set, els locals han tirat dels seus jugadors més veterans per remuntar el partit i els ha funcionat anotant-se'l per 25-20. Així, doncs, tot estava per decidir al cinquè que ha començat molt bé per als lleidatans amb un avantatge de 0-3 que ràpidament ha dinamitat el Sant Pere i Sant Pau per posar-se 7-4. Una distància que ja no ha abandonat fins al final per acabar guanyant 15-11.

Malgrat la derrota, els lleidatans sumen un punt en un dels desplaçaments més complicats de la categoria, ja que el Sant Pere i Sant Pau és un ferm candidat a l'ascens.

L'entrenador lleidatà ha explicat que “ha estat un partidàs, amb tots dos equips fent un gran voleibol i que, tot i la derrota, ha estat el millor partit del que portem de temporada en una de les pistes més difícils”. Martínez ha valorat molt positivament la feina de tot l'equip i “el treball que estan realitzant per poder oferir aquest voleibol d'alt nivell”.