El Balàfia Volei planta cara al líder, tot i perdre

El Balàfia Volei planta cara al líder, tot i perdre| Redacció – Fotografia: Balàfia Volei Lleida

El Balàfia Vòlei ha plantat cara al líder, el CV Sant Pere i Sant Pau, malgrat caure derrotat al Juanjo Garra per 0-3. Els de Mario Martínez han fet un bon partit, però no ha estat suficient davant de l’eficàcia dels tarragonins que han sabut aprofitar les oportunitats que han tingut per endur-se els sets.

Els lleidatans han tingut molt bones ratxes de joc en els tres sets i, fins i tot, en alguna ocasió han aconseguit igualar o anar al davant al marcador. La manca d’encert en bloqueig i en atac ha marcat la diferència perquè el Sant Pere i Sant Pau ho aprofités per posar avantatges en el marcador de 3 o 4 punts que, finalment, resultaven insalvables per als lleidatans.

La clau del partit ha estat el primer set, en què el Balàfia Vòlei Lleida ha començat dominant i ha aconseguit posar-se per davant al marcador. Però el CV Sant Pere i Sant Pau, que aquesta temporada està imbatut (només els lleidatans han puntuat contra ells a la primera volta amb un 3-2) era conscient que no podia deixar que l’equip local cregués en la victòria i ha tirat dels seus jugadors més veterans per tancar el set. El segon i tercer set han estat molt similars, amb marcadors molt igualats fins al mig del set i, després, el Balàfia amb més cor que cap no sabia tancar-los, i això ha estat aprofitat pels visitants.

Tot i la derrota, el tècnic lleidatà Mario Martínez s’ha mostrat molt satisfet del treball dels seus jugadors que no han perdut la cara al partit en cap moment i han jugat un partit molt seriós. Martínez comptava amb baixes importants per a aquest partit.

Cal destacar, a més, que el pavelló Juanjo Garra ha registrat una gran assistència de públic, entre els quals hi havia el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa, que ha anat a animar a l’equip lleidatà.