Catalunya Diari

El Benimoto Day torna diumenge al Circuit d'Alcarràs

El Benimoto Day torna diumenge al Circuit d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: https://www.mutuamotera.org

 

El Circuit d’Alcarràs acull aquest diumenge el BeniMoto Day, una jornada en que aquesta botiga organitza nombroses activitats relacionades amb el seu sector, des de la moto a la bici passant pel running, per tal que els participants puguin gaudir al màxim.

La jornada està concebuda com una mena d’agraïment als clients de BeniMoto. Beni va crear el BeniMoto Day ja fa molts anys, i en aquells inicis era una trobada d’amics 'trialers' que s’aplegaven per esmorzar i passar un matí parlant i intercanviant experiències. Poc a poc l’esdeveniment es va fer gran i va passar dels 60 participants dels començaments al mig miler dels darrers anys, en què les activitats s’han anat ampliant i diversificant. 
 
Per aquest 2015, la jornada inclou l’accés als circuits, un curs de moto de carretera, trail running, una ruta en bici MTB, una ruta en bici de carretera, una exhibició de trial, un altra d’enturo extrem, una competició Four Extreme, l’Expo BeniMoto i el test de motos. 
 
El BeniMoto Day començarà a les 8.30 hores i s’allargarà fins a les 14.30 hores. Tots els que vulguin participar amb les seves motos tindran accés durant tota la jornada als circuits d’enduro (dos trams, un de nivell baix i un altre de nivell mig), de motocròs, de Four Extreme, el circuit infantil i el de trial. 


Comentaris

envia el comentari