Catalunya Diari

El camp municipal de la Bordeta estrena gespa artificial

El camp municipal de la Bordeta estrena gespa artificial| Redacció - Fotografia: http://futbolbasecatala.cat/

 

El camp de futbol municipal –futbol 11- de la Unió Esportiva Bordeta estrena nova gespa artificial coincidint amb l’inici de la pretemporada, unes millores que s’afegeixen a la nova gespa que també s’ha col·locat abans de l’estiu al Club de Futbol AEM del barri del Secà de Sant Pere.

La gespa artificial que es col·loca és d’última generació, un fet que contribueix a una millor pràctica esportiva de la base del club. L’alcaldessa accidental ha destacat l'aposta pel foment de l'esport base a Lleida i ha fet èmfasi en la importància de l'esport en la formació integral dels nens i nenes. Cal destacar que, en els darrers anys, la Paeria ha col·locat gespa artificial en nou camps de futbol a la ciutat. El canvi de gespa dels diferents camps de futbol municipal de la ciutat s’està realitzant cíclicament a mesura que la gespa artificial compleix uns 10 anys.
 
L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, té per objectiu aconseguir que tots els lleidatans i lleidatanes tinguin accés a una pràctica esportiva de qualitat i en condicions d’igualtat social, posant èmfasi en l’esport com a element integrador de tots els ciutadans. Les millores que s’han realitzat en els diferents camps de futbol municipals s’emmarquen dins Pla Director de l’Esport a Lleida impulsat per la Paeria que vetlla per la millora de les instal·lacions esportives a la ciutat i per la seva plena ocupació.


Comentaris

envia el comentari