Catalunya Diari

El Campionat d’Espanya de Motocròs torna a Bellpuig

Aquest cap de setmana els millors pilots nacionals competiran a la cinquena prova de les set de la temporada i la única que es disputa a Catalunya

El Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig tornarà a acollir els dies 3 i 4 de juny el Campionat d’Espanya de Motocròs, que reunirà els millors pilots nacionals de les categories Elit-MX1, Elit-MX2, MX125 i MX85. Aquest és un emplaçament de referència a escala nacional i internacional amb unes instal·lacions i un traçat al més alt nivell, la qual cosa garanteixen un motocròs de gran qualitat. Aquest campionat l’organitza el Moto Club Segre i és la cinquena prova de les set de la temporada i la única que es disputa a Catalunya. Un any més, la prova ret un homenatge al desaparegut Josep Armengol, sota el nom de Motocròs de Bellpuig Memorial Josep Armengol. 

Durant els dos dies de competició, el circuit de Montperler de Bellpuig estarà a ple rendiment i oferirà als aficionats un autèntic espectacle de motociclisme. El dissabte es realitzaran els entrenaments de totes les categories i una mànega de MX85 i MX125. El diumenge arribarà l’hora per les categories absolutes i les curses restants pels més joves, amb la disputa d’un total de sis curses, oferint una jornada plena d’acció.

Aquest any està resultant ser un dels més ajustats dels darrers anys. Per tant, serà un Campionat d’Espanya més disputat que mai, amb el mundialista Ander Valentin liderant el certamen per davant de José Butrón a Elit-MX1. A Elit-MX2 les lesions han propiciat que el campionat no tingui un líder clar. De moment és Simeó Ubach qui lidera per davant de Carlos Macanás.  A la categoria MX125 Sergi Notario, que aquest any suma dos podis al Campionat d’Europa, lidera la provisional d’Espanya. Finalment, la categoria MX85 reunirà alguns dels pilots més ràpids d’Europa. És l’actual líder Eddie Jay Wade, per darrer seu Gerard Congost, Albert Fontova, David Braceras i Raul Sànchez.


Comentaris

envia el comentari