Catalunya Diari

El Castell del Remei celebra dissabte la primera Cursa nocturna

El Castell del Remei celebra dissabte la primera Cursa nocturna| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

El Castell del Remei organitza aquest dissabte, dia 4 de juny, la primera Cursa nocturna, una iniciativa que pretén promocionar l'esport, la salut i l'enoturisme. Organitzada per GoGoGoRunners, s'han fixat dos recorreguts: un de 9 i un de 15 quilòmetres.


Els dos circuits sortiran del Castell del Remei a les 21.30 hores direcció Vallverd, passant per Almassor. A Vallverd els corredors se separaran segons el recorregut escollit. Els participants de la llarga distància arribaran a l’estany Ivars Vila-Sana, on donaran una volta per anar a buscar el Canal d’Urgell, on es trobaran amb les participants de la curta distància. A partir d’aquest moment, vorejaran el Canal d’Urgell fins arribar al Castell del Remei. Un dels atractius d’aquesta cursa és que els corredors passaran pel mig del celler del Castell del Remei.


 


Els dos recorreguts es poden fer corrent o caminant. Es pretén que es pugui gaudir en família del paisatge de la zona i de la seva nocturnitat. És un circuit molt planer i per camins de terra. Hi haurà dos punts d’avituallament, a Vallverd i al Canal d’Urgell. També hi haurà un punt de control de pas a l’inici de la volta per l’Estany.


 


S’oferirà als participants una graellada de carn amb vins del celler a l’arribada. Per fer més atractiva la cursa i donar-li més color els corredors disposaran de leds de colors i el Castell del Remei estarà il·luminat amb torxes a la sortida i l’arribada.


 


Cursa solidària


Cal destacar la vessant solidària de la cursa, mitjançant la qual també es vol donar a conèixer la malaltia de lupus, recaptar fons per la Fundació Catalana de Lupus i destinar-los a la seva investigació. Per aquest motiu, a més de l’aportació per dorsal, els participants que així ho desitgin podran fer una aportació directa a la causa en el moment de la inscripció. També està disponible un dorsal zero i la venda d’una polsera solidària.


 
Les inscripcions es poden forma online a través de la pàgina web www.cursanocturnadelcastell.org.


Comentaris

envia el comentari