Catalunya Diari

El català de motocròs arriba al circuit el Segre

El català de motocròs arriba al circuit el Segre| Redacció - Fotografia: Moto Club Segre

 

El Moto Club Segre ha preparat un extens i emocionant matinal de motocròs al circuit el Segre a la partida Rufea de Lleida, per aquest proper diumenge dia 24 de febrer, amb la disputa de la segona prova del campionat de Catalunya d’aquesta especialitat.

Per aquesta ocasió, seran les categories MX 125 2T, MX 85 Cadet, MX 65, MX 50, MX 85 Juvenil i Fèmines, les que se estrenaran aquesta temporada.  D’aquesta manera, el traçar de Rufea reunirà prop d’un centenar de pilots que disputaran la primera cursa, estrenant-se alguns d’ells a una nova categoria, ja que els que l’any passat van ser els més destacats de les classes MX 50, MX 65 o MX85, accedeixin a una categoria més alta, 
 
La jornada començarà a les 7.45 hores, amb les verificacions, mentre que els entrenaments oficials s’iniciaran a les 9.00 hores. Les curses es disputaran a partir de les 10.30 hores, realitzant-se un total de vuit mànegues, dues per categoria, ja que els pilots de MX 125 2T correran amb les Fèmines i els MX 85 Cadet i Juvenil també correran junts.
 
El circuit el Segre va acollir l’any passat l’inici del campionat català, però enguany va optar per organitzar la segona prova del català de motocròs i primera per a les categories petites, ja que les màximes arribaran a aquest circuit el mes d’abril. 
 
La nova concepció de les curses de motocròs per part de la Federació Catalana de Motociclisme, en la que el Moto Club Segre i te un pes específic, va portar a fer una reestructuració de l’especialitat i les  seves categories, duent a terme enguany aquesta nova programació.


Comentaris

envia el comentari