Catalunya Diari

El Caudal de Mieres serà el rival del Lleida Esportiu a la Copa del Rei

El Caudal de Mieres serà el rival del Lleida Esportiu a la Copa del Rei| Text i fotografies: Lleida Esportiu (Arxiu)El director esportiu del conjunt lleidatà, Jordi Esteve, ha explicat que el partit que es podrà veure el proper dimecres al Camp d’Esports "serà molt difícil. Al ser partit únic serà més complicat però nosaltres tenim el factor camp i el suport de la nostra afició". Respecte als aficionats blaus Esteve ha admès que "esperem que vinguin i ens portin a una altra ronda on ens pugem trobar amb un equip gran".

El conjunt dirigit per Toni Seligrat va quedar exempt en el sorteig d’aparellaments de la Copa del Rei que va tenir lloc al mes d’agost a Las Rozas de Madrid.

Entrada gratuïta pels socis
Els responsables del club han decidit obrir per aquest partit solament la zona de tribuna. Així, doncs, tothom que assisteixi al matx haurà d’accedir per la porta 1 o 3 de manera indiferent. La porta 4, que també s’obrirà, estarà destinada per als jugadors de la base del conjunt lleidatà.

El preu de les entrades per veure el partit contra el Caudal de Mieres és de 10 euros excepte els socis que podran entrar mostrant el seu carnet d’abonament i els infants de 0 a 10 anys que tenen l’entrada a l’estadi gratuïta. Les entrades es podran aconseguir a les taquilles del Camp d’Esports des d’una hora abans de l’inici del partit.


Comentaris
Lo Babunski
Ànims Lleida!!!!

envia el comentari