Catalunya Diari

El CB Cappont i el Sícoris Club donen el tret de sortida a la temporada 2016-2017

El CB Cappont i el Sícoris Club donen el tret de sortida a la temporada 2016-2017| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El CB Cappont i el Sícoris Club han donat el tret de sortida a la temporada 2016-2017 omplint aquest dijous el pavelló municipal de Cappont amb la presentació dels seus equips. Enguany, el club lleidatà, presidit per Marga Almirall, tindrà un total de 10 equips i compten amb 130 jugadors en totes les categories: sènior, júnior, cadet, infantil, mini i pre-mini.

Els objectius principals de la junta directiva per a la temporada 2016-2017 són, entre altres, fomentar l’escola de bàsquet del club, desenvolupar activitats relacionades amb el bàsquet, potenciar la pàgina web del club, així com les xarxes socials i executar un pla de viabilitat econòmica a totes les àrees del club. En aquest apartat també destaca la recerca de patrocinadors que col·laborin amb el club, tenint en compte que actualment tenen com a patrocinador principal Roca Borràs, així com un total de 10 empreses col·laboradores.
 
El CB Cappont es va crear l’any 2000 per donar resposta a tots els jugadors de categoria escolar de l’escola esportiva de bàsquet del Frederic Godàs perquè juguessin competició federada. 


Comentaris

envia el comentari