Catalunya Diari

El CB Lleida acomiada l’any amb el tradicional torneig 3x3

El CB Lleida acomiada l’any amb el tradicional torneig 3x3| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El torneig s’ha disputat durant tot el diumenge al pavelló municipal de Pardinyes. La tinenta d’alcalde Montse Mínguez i el regidor Paco Cerdà han assistit aquest matí als partits que s’han jugat en les categories mini, infantil i cadet i s’han interessat per la iniciativa que té per objectiu promoure el bàsquet, en una jornada més festiva que competitiva, aprofitant l’aturada de la competició durant el període de vacances nadalenques.
 
El 3x3 del CB Lleida, que compleix la seva setena edició consecutiva, compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida i de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Basquetbol.
 
En el torneig hi han participat 17 equips femenins i 14 de masculins de diferents categories: Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, sent les categories Mini i Sèniors les que han sumat més participants. Els inscrits en aquesta setena edició provenen de clubs de bàsquet i centres educatius de la ciutat, així com del Pont de Suert, Fraga i Mollerussa, entre d’altres.
 
La presidenta del CB Lleida, Laia Piqué, ha valorat aquesta nova edició del Torneig 3x3 com a molt positiva, ja que cada any es consolida una mica més aquesta cita en el calendari esportiu lleidatà. Alhora ha destacat que el torneig està obert a tothom i que el més important és participar i gaudir del bàsquet.
 
Tots els participants del torneig han rebut com a obsequi peces de fruita, peres i pomes, gràcies a la col·laboració de l’empresa Frulesa, amb la idea de lligar dues pràctiques saludables com són la pràctica de l’esport i el consum de fruita fresca. Per la seva banda, el Força Lleida ha col·laborat en l’edició d’aquest any regalant invitacions per assistir a un partit de lliga LEB del seu primer equip.


Comentaris

envia el comentari