El CB Lleida compta ja amb 143 jugadors, una dada que confirma el progressiu creixement de l'entitat

El CB Lleida compta ja amb 143 jugadors, una dada que confirma el progressiu creixement de l'entitat| Redacció - Fotografia: CB LleidaLes jugadores de l’Escola i de Premini han sortit a pista de la mà de les jugadores sènior del primer equip del Club, el Transbiela CB Lleida, que aquesta temporada s’ha estrenat a la competició de Copa Catalunya després d’haver aconseguit un històric ascens la temporada anterior.

En el decurs de l’acte, la presidenta del CB Lleida, Laia Piqué, ha agraït "l’esforç econòmic que fan els patrocinadors i les empreses amigues del club, que ens permeten tirar endavant aquest projecte de promoció del bàsquet femení en el que també hi col·laboren econòmicament l’Ajuntament de Lleida i la Diputació".

El Club ha aprofitat l’acte per dur a terme una de les dues iniciatives solidàries que acostuma a organitzar al llarg de la temporada. En aquesta ocasió, les jugadores i famílies del club han fet un recapte d’aliments que s’ha lliurat al president del Banc d’Aliments de Lleida, Joan Ramon Saura.

A l’acte de presentació, el club ha estat acompanyat pels representants de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació provincial, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat i la Representació Territorial de la Federació Catalana de Basquetbol que han presenciat, juntament als entrenadors, els directors tècnics del club, Dante González i Tomàs Gracia, els membres de la Junta Directiva i les famílies vinculades al club, la desfilada dels tretze equips en competició de Premini a Sènior i el grup de nenes de l’Escola de Bàsquet.Comentaris

envia el comentari