Catalunya Diari

El Centre BTT de Lleida obrirà les seves portes a la primavera

El Centre BTT de Lleida obrirà les seves portes a la primavera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El servei s'ubicarà, doncs, a les instal·lacions municipals que van acollir el centre fins al setembre del 2012, i pretén obrir aliances amb altres clubs i col·lectius esportius de Lleida per incrementar el ventall d'activitats. En aquest sentit, el programa del Club Ciclista Terres de Lleida oferirà una àmplia oferta que anirà dirigida a diferents col·lectius com els practicants assidus al ciclisme, els ciutadans en general i famílies, grups d'empreses, escolars i centres educatius o turistes.
 
Així, es proposaran itineraris pels voltants de Lleida (La Mitjana, Horta de Lleida) i itineraris temàtics (Museu de l'Aigua, monuments de Lleida, gastronòmics, camí de Sant Jaume) i s'organitzaran tallers i una jornada monogràfica amb el nom 'El món de la bicicleta'. Tot plegat perquè el Centre BTT de Lleida sigui un espai de referència per a tots els usuaris i aficionats a aquest esport i convertir-lo, a la vegada, en un important pol d'atracció turística familiar i també en l'àmbit educatiu.
 
Els objectius del Club Ciclista Terres de Lleida són recuperar i dinamitzar aquest equipament municipal amb un ampli ventall d'activitats i alhora complementar-les amb l'obertura del servei de bar cafeteria. Els horaris previstos de la instal·lació són tots els dies de 17.00 a 21.00 hores, dissabtes de 9.00 a 21.00 hores i diumenges de 9.00 a 18.00 hores.


Comentaris

envia el comentari