Catalunya Diari

El cinquè RADSport Business Symposium arriba de nou a la Llotja

El cinquè RADSport Business Symposium arriba de nou a la Llotja| Redacció - Fotografia: RADSport Business Symposium

 

La Llotja de Lleida acollirà els dies 11 i 12 d'abril, per segon any consecutiu, una nova edició del RADSport Business Symposium. Aquesta cinquena edició porta com a lema: 'Nous reptes de la Gestió Esportiva'.

El subdirector del Symposium, Manel Valcarce, ha assegurat durant la presentació, que s'ha dut a terme aquest dijous, que "després de l’èxit del curs passat, enguany volem repetir el mateix èxit. Això significarà superar, novament, els 300 inscrits". El sotsdirector de l’esdeveniment ha admès que "a dia d’avui ja tenim 240 inscrits. Queden poc més de 10 dies i confiem en superar els 300 assistents". 
 
Valcarce també ha comentat que "el nostre repte és superar-nos tot i les dificultats. Enguany, hi participaran ponents reconeguts amb molta presència mediàtica i aplegant esport i gestió empresarial". A més, el director lleidatà ha afegit que “aquesta edició és més tècnica. Amb aquests ponents es donen més recursos i eines per afrontar les situacions actuals. Volem millorar i sorprendre. Vindran assistents de tota Catalunya, d’Espanya, i també alguns de Llatinoamèrica".
 
Per la seva banda, el director de l’INEFC Lleida, Cristòfol Salas, com a amfitrió de la presentació, ha dit que “és un orgull que aquest congrés es celebri a Lleida. Estem en uns temps en els què hem de reciclar-nos contínuament i prendre nota dels nous aprenentatges, periòdicament". A més, el màxim responsable del INEFC de la capital lleidatana, ha destacat que “aquesta és una ocasió immillorable pels alumnes per tal d’aprendre i millorar”. 
 
A l’acte també hi han participat representants de les institucions públiques que col·laboren amb el RADSport Business Symposium. Així doncs, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha comentat que “l’espai que ofereix aquest Symposium és únic i estem orgullosos de veure que es torna a fer a Lleida”. 
 
També ha estat present el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, que ha assegurat que “promocionar esport i salut i també el nostre territori és una combinació genial. Per això, apostem per un esdeveniment d’aquestes característiques". A més, Padilla ha afegit que “a Catalunya hi ha una llarga tradició esportiva i és una potència amb moltes empreses d’aquest sector ". 
 
L’últim representant institucional en intervenir ha estat el representant territorial de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Josep Solsona, que ha afirmat que “col·laborem molt satisfets. La Secretaria General de l’Esport presentarà el seu informe anual i, per això, ho fem al marc del RADSport Business Symposium. La col·laboració públic-privat és molt important en aquests moments i això és el que volem fer. D’aquí la nostra col·laboració i el nostre convenciment que serà un èxit”.


Comentaris

envia el comentari