Catalunya Diari

El Circuit d'Alcarràs acull aquest cap de setmana el Supermoto de les Nacions 2016

El Circuit d'Alcarràs acull aquest cap de setmana el Supermoto de les Nacions 2016| Redacció - Fotografia: Iván Terrón

 

El Circuit d'Alcarràs acollirà aquest cap de setmana la cita més important de l'any a nivell internacional, el Supermoto de les Nacions 2016. Tretze països aterraran a partir d'aquest divendres al traçat lleidatà a la recerca de les dues corones en joc, l'Absoluta i la Júnior. Entre ells estaran dos equips espanyols que lluitaran en una pista que coneixen bé davant formacions d'excel·lent qualitat com França -actual campiona-, República Txeca o Alemanya, entre d'altres.

En el combinat espanyol absolut estaran els tres pilots més en forma del moment. David Giménez, que precisament es va proclamar campió d'Espanya el passat cap de setmana a Alcarràs; Francesc Cucharrera, que aportarà la seva rapidesa i experiència, i un Joan Lladós que es troba en un estat perfecte de forma després de ser un dels rivals més forts durant tot el Nacional sobre la seva TM Factory.
 
Amb moltes opcions de podi compte també la selecció espanyola en la categoria Júnior. Ferran Cardús, que com el seu company d'equip en Suzuki, David Giménez, es va emportar el títol fa menys d'una setmana, ha irromput de manera increïble en el supermoto espanyol. Al seu costat, el de Tiana tindrà Gerard Bailo, segon classificat en el Nacional Promeses 2016, i l'Oriol Peris, tercer i vencedor del certamen a 2015.
 
El circuit d'Alcarràs ha realitzat un dur treball per convertir-se en el millor de l'especialitat en aquests moments. Al seu ja coneguda zona Onroad se suma un espai de terra tècnic, exigent i cuidat al detall per aconseguir el màxim gaudi tant dels participants en competició com del públic assistent.
 
Durant la setmana han estat molts els equips que ja s'han acostat fins a les instal·lacions catalanes per provar de primera mà el circuit i aconseguir la millor posada a punt de les seves motocicletes. Això sí, l'acció pròpiament dita no començarà fins divendres al matí, moment en què es duran a terme les verificacions tècniques i administratives. Dissabte, des de les 9.30 hores, s'aniran succeint els entrenaments lliures per donar pas a les sessions cronometrades que determinaran la posició dels pilots a la graella de sortida de diumenge.
 
Les carreres estan previstes a partir de les 12.00 hores, ja que abans es disputaran els corresponents Warm Up i les primeres mànegues del Campionat de Catalunya de l'especialitat, que tindrà lloc simultàniament amb el Supermoto de les Nacions.


Comentaris

envia el comentari