Catalunya Diari

El circuit municipal El Segre de Rufea vibra amb els germans Màrquez

El circuit municipal El Segre de Rufea vibra amb els germans Màrquez| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El traçat del circuit municipal El Segre de Rufea ha viscut l’emoció i l’espectacle del Ciutat de Lleida, l’última carrera del Trofeu Moto Club Segre de motocròs d’aquest 2014, que ha comptat amb la participació dels germans Marc i Àlex Màrquez. 

Pel circuit municipal han competit també altres pilots del Mundial de motociclisme, com Àlex Rins i Edgar Pons. La prova d’aquest diumenge ha tingut una setantena de pilots, que han fet gaudir d’allò més el públic assistent que han seguit amb atenció les carreres que s’han succeït durant el matí de diumenge en les diferents categories.
 
En MX1 el guanyador absolut ha estat Jaume Betriu, que s’ha adjudicat les dues mànegues, seguit de Jose Luis Martinez i Nil Arcarons. En MX2, que han corregut conjuntament amb MX1 però amb classificacions separades, Marc Màrquez s’ha imposat, demostrant un cop més la seva habilitat sobre la moto. Darrere de Màrquez s’han classificat Nil Bussot i Oriol Casas. Albert Armengol Garcia, en MX3 ha tingut la compensació de dues victòries en les mànegues d’aquesta categoria per a veterans. El segon calaix del podi per aquesta categoria ha estat per a Alfred Camps Palau i el tercer per a Angel Davins Cazorla. La victòria de la categoria de MX85 ha anat a mans d’Eric Tomas, acompanyat per Guillem Farres Plaza en segona posició. La tercera posició ha estat per a Marc Tarragona Sarri. En la categoria dels més petits, MX65, victòria absoluta de Marc Pàmias Roig per davant de Edgar Canet i de Adria Monne.
 
Els guanyadors del trofeu Moto Club Segre, que donarà a conèixer el club, recolliran els seus guardons a la festa anual que es farà el 10 de gener de 2015 a Lleida.
 
Els tinents d’alcalde Montse Mínguez i Rafael Peris i el regidor Josep Barberà han assistit a les carreres i han saludat els germans Màrquez, que han comptat amb el suport de molts dels seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari