Catalunya Diari

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon de BTT es farà el 28 de març

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon de BTT es farà el 28 de març| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon de BTT ja té nova data per disputar-se: el dissabte 28 de març, a les 08.00 hores. Els organitzadors han establert aquest nou dia després que l’ultramarató s’hagués d’ajornar per la neu acumulada en gran part del recorregut els dies previs a la seva celebració.

El termini per fer les inscripcions s'ha obert aquest dilluns a http://openespanaultramarathon.com/. Les persones que es van apuntar per fer el recorregut i no puguin participar el dia 28 de març poden tramitar la devolució dels diners de la inscripció durant aquest mes de febrer. La prova s’havia de disputar aquest diumenge 7 de febrer en el marc del II Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Turisme de Lleida, conjuntament amb altres cites esportives com la Cursa i la Caminada de la Boira o la primera jornada de les proves de resistència al Medi Natural, entre altres.

El Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon, la primera prova de l’Open d’Espanya Ultramarathon de BTT, té sortida i arribada a Lleida. La prova de resistència està organitzada pel Club Ciclista Pedales del Mundo amb la col·laboració de la Paeria. Es preveu que esportistes d’arreu de l’Estat i de l’estranger pedalegin els 123 quilòmetres del recorregut que transcorre per les Terres de Lleida, amb 1.800 metres de desnivell positiu.

Lleida compta amb una llarga tradició ciclista, com el Lleida Down Town, la recent recuperada Volta Ciclista a Lleida o les diverses ocasions en què la ciutat ha acollit una etapa de la Volta Ciclista a Catalunya o de la Vuelta a Espanya que enguany, precisament, tindrà una arribada a la ciutat.


Comentaris

envia el comentari