El Club de Futbol Balaguer empata a 0 gols al camp del Gramanet i es manté cuer de la categoria| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Balaguer

El Club de Futbol Balaguer ha sumat un punt aquest cap de setmana de la visita a Santa Coloma de Gramenet a l’empatar 0-0, en un partit en què haurien pogut vèncer si Iban Parra l’hagués encertat en una ocasió claríssima a l’últim minut.

No obstant, el valuós empat va quedar en segon terme quan Jony, jugador del Balaguer, va haver de ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge una vegada finalitzat el partit al notar molèsties al pit. Al centre hospitalari va ser sotmès a diverses proves per descartar-li qualsevol afecció cardíaca.

Pel que fa al partit, els locals van aconseguir ràpidament el domini de la pilota i Pedrito, al primer minut del partit, ho va intentar amb un xut des de la frontal que va marxar molt desviat. Instants després, Eloy Fontanella va estar a punt d’inaugurar l’electrònic, però no va aconseguir controlar una centrada mesurada des del lateral esquerre.

A poc a poc, el Balaguer es va anar escapolint de la pressió asfixiant del combinat barceloní i en un ràpid contraatac va fer patir la defensa local però no hi va haver sort a l’hora de marcar.

Després del pas pels vestidors, el Balaguer va saltar a la gespa i va cedir la iniciativa als locals, que no van aprofitar les seves oportunitats. A mesura que transcorrien els minuts, els de Tenorio van recuperar el ritme i van posar una marxa més a la disputa. Parra, el més incisiu del Balaguer, ho va provar en un parell d’ocasions, però no va estar encertat de cara a la porteria contrària. L’última ocasió la va tenir al minut 90, però va rematar fluix a mans de Comas.

Després d’aquest empat, el Balaguer que la pròxima jornada rebrà el Muntanyesa, continua com a cuer de la Tercera Divisió.