Catalunya Diari

El Club Tennis Urgell acollirà la XXVa edició del Torneig de Setmana Santa-XIVè Trofeu Albert Costa

El Club Tennis Urgell acollirà la XXVa edició del Torneig de Setmana Santa-XIVè Trofeu Albert Costa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Club Tennis Urgell acollirà la XXVa edició del Torneig de Setmana Santa-XIVè Trofeu Albert Costa. Entre el 12 al 16 d’abril les pistes d'aquestes instal·lacions tindran els millors tennistes d’Espanya en categoria sub'13. 

El Trofeu Albert Costa tornarà a ser considerat com el Campionat d’Espanya de la categoria, atès que en el calendari de la Federació Espanyola de Tennis no existeix cap altre similar.
 
El quadre masculí estarà integrat per 24 jugadors entre els que destaquen Nicolás Álvarez (Castella i Lleó), campió d’Espanya aleví 2013 i component de l’equip nacional al Campionat d’Europa del mateix any. Álvarez serà el número 1 del rànquing (391 d’Espanya) i tindrà, en principi, a Daniel Salazar (Catalunya) com a màxim rival pel títol. Gerard Farré (CT Urgell), Gerard Villanueva (CN Lleida) i Marc Anelo (CE Mas Duran de Cervera) seran els representants lleidatans.
 
El quadre femení, també de 24 jugadores, estarà encapçalat per Cristina Mayorova (Catalunya, número 231 del rànquing espanyol) i Carlota Martínez (Aragonesa, número 343 del rànquing espanyol). Aran Teixidó (CT Lleida) serà per la seva condició de subcampiona d’Espanya i campiona de dobles aleví la millor opció lleidatana. Ares Teixidó (CT Lleida) i Beatriz Dolader seran les altres dues jugadores que posaran l’accent lleidatà a la competició.
 
A la presentació del torneig ha assistit el regidor d'Esports, Txema Alonso, així com el president del CT Urgell, Ramon Mestres, l'extennista lleidatà, Albert Costa, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el president territorial de la Federació Catalana de Tennis a Lleida, Joan Ignasi García, a més de Joan R. Solsona, com a representant dels Serveis Territorials d'Esports de la Generalitat. 


Comentaris

envia el comentari