Catalunya Diari

El CN Lleida acull la Copa Transpirineus de Tennis

El CN Lleida acull la Copa Transpirineus de Tennis| Redacció - Fotografia: FCT Lleida

 La competició, que arriba ja a la seva novena edició i va canviant de seu cada any, tindrà com a escenari les pistes del CN Lleida i es jugarà en format de lligueta. Cada selecció tindrà un equip masculí i un equip femení, format per nois i noies de categoria aleví i infantil, que acumularan punts per victòria en els 
seus partits. Aquests sʼaniran sumant al còmput global per tal de poder definir els guanyadors dʼuna copa on es jugaran 80 partits.
 
El director tècnic de la Federació Catalana de Tennis a Lleida, Miqui Moreno, ha convocat dotze tennistes per a aquesta Transpirineus. Lʼequip femení estarà format per les infantils Yolanda Pifarré (CT Lleida), Maria Teixidó (CT Lleida), Judith Aubets (CT Solsona) i les alevines Mireia Pérez (Sícoris), Aran Teixidó (CT Lleida) i Maria Anelo (Mas Duran Cervera).
 
La selecció masculina estarà integrada pels infantils Roger Lera (CN Lleida), Ivan Solans (CN Lleida) i Néstor Giribet (CN Lleida), i els alevins Alejandro Serret (CT Lleida), Llorenç Lladonosa (CT Balaguer) i Marc Pasqual (CN Lleida).
 
La competició es jugarà durant tot el dissabte 10 i el matí del diumenge 11 fins lʼhora de dinar, moment en que és lliuraran els trofeus.Comentaris

envia el comentari