Catalunya Diari

El CT Urgell externalitza la seva àrea esportiva a Slam Sports

El CT Urgell externalitza la seva àrea esportiva a Slam Sports| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 

El Club Tennis Urgell ha presentat aquest dimecres l'Slam Sport, l'empresa encarregada des d’aquesta temporada de fer-se càrrec de l’àrea esportiva de l’entitat. A l'acte hi han acudir el president del CT Urgell, Màxim Miranda; el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé; el regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso, a més de dos dels components d’Slam Sports, Carlos Coll i Roger Porta.

Slam Sports és una empresa de serveis esportius especialitzada en el món del tennis, que compta amb l’experiència necessària per a oferir d’altres subapartats com l’organització de campus de vacances, activitats extraescolars, gestió esportiva municipal o diferents esports dirigits. 
 
El Llicenciat en INEF i experimentat en la direcció esportiva, Gerard Rabell; l’ex director d’escoles de tennis com el CN Lleida o el CT Urgell i ex responsable tècnic provincial de la Federació Catalana de Tennis, Carlos Coll i Roger Porta, que ha treballat sota el paraigües de la FCT amb Albert Costa, Sergi Bruguera i Jordi Arrese, composen l’empresa encarregada de gestionar l’àrea esportiva del Club Tennis Urgell. 
 
Miranda, que ha valorat molt positivament la presència de les institucions en l’acte, ha assegurat que "tradicionalment amb el tipus d’escola d’abans els clubs pateixen pèrdues econòmiques, per la qual cosa els avantatges ara mateix per nosaltres són molt grans econòmicament i socialment". Alonso ha destacat que "es tracta d’una idea excel·lent", a la vegada que ha apuntat que "no es poden equivocar en la decisió, ja que conec molt bé les capacitats d’aquesta junta directiva". 
 
Per la seva banda, el Perisé ha recordat que "el Club Tennis Urgell és un entitat atípica, ja que a Catalunya tenim molts clubs petits, però l’Urgell és molt gran, en capacitat i en  aspectes esportius. Sempre ha apostat per la base i és un encert canviar a aquest model". Comentaris

envia el comentari