Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei, a semifinals com a primer de grup

El CTI Balà fia Volei, a semifinals com a primer de grup| Redacció - Fotografia: CTI Balà fia Volei

CV Pòrtol

En principi els lleidatans s'enfrontaran al CV Sant Boi, vell conegut de la lliga regular catalana, que previsiblement superarà aquesta tarda el CV Sant Joan i passarà com a segon classificat de l'altre grup.

Pel que fa al partit, l'entrenador dels lleidatans, Mario Martínez, ha valorat molt positivament la victòria, primer per la moral que dóna de cara a jugar diumenge la semifinal, i segon perquè permet passar com a primer de grup i evitar l'enfrontament contra els favorits d'aquesta fase d'ascens, el CV Esporles, que ha organitzat aquesta fase per aconseguir una fase a la 1a Nacional i, a més, ha fitxat un jugdor polac per afrontar amb garanties aquesta competició.

Per a aquest partit, l'entrenador ha recuperat Jordi Martínez, que ha debutat aquest dssabte en aquesta fase però la dinàmica del partit ha permès, alhora, fer rotacions a l'equip per assegurar que els jugadors poguessin descansar minuts. Els dos primers sets els jugadors lleidatans han demostrat la seva superioritat i han jugat a un gran nivell amb gran potència amb el remat i el servei que ha donat molts punts. Al tercer set hi ha hagut la típica relaxació, com ja va passar al partit del CV Pòrtol, però al quart han tornat a centrar-se en el partit i s'han passejat a la pista (25-8).


Comentaris

envia el comentari