El CTI Balàfia Vòlei, campió de la Fase d'Ascens a 1a Nacional

El CTI Balàfia Vòlei, campió de la Fase d'Ascens a 1a Nacional| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El CTI Balàfia Vòlei Lleida ha demostrat aquest diumenge que és un equip campió i que quan es requereix està a l'alçada de les circumstàncies. I és que els de Mario Martínez s'han proclamat campions de la Fase d'Ascens a 1a Nacional després de superar per un claríssim i contundent 0-3 l'Ushuaïa Ibiza B, l'amfitrió de la competició i el favorit per endur-se la plaça per ascendir de categoria. 

Els parcials 22-25, 21-25 i 14-25 parlen per sí sols i demostren la superioritat que ha demostrat aquest diumenge el CTI Balàfia Vòlei Lleida, que ha plantejat un partit molt seriós, jugant a per totes i amb una seguretat que no havia demostrat durant tota la Fase d'Ascens. Aquest diumenge no hi ha hagut lloc per al cansament ni per a la calor, ja que les ganes, la moral i la motivació eren màximes. 
 
L'entrenador lleidatà, Mario Martínez, ha explicat després que "ha estat el partit perfecte, ja que la recepció ha funcionat com cap dia en aquesta Fase i això ens ha facilitat poder distribuir entre totes les línies del joc". A més, ha destacat que "s'ha fet una gran feina en bloqueig, sobretot dels nostres centrals Juan Campillos i Àngel Martín, sumant els punts decisius de Pepe Baró, Ramon González i Pau Banda". A més, l'entrenador ha destacat també "el gran partit del col·locador Jordi Martínez, que ha demostrat la seva expertesa per conduir l'equip cap a la victòria". 
 
L'Eivissa en veure's superat per totes les fases del joc dels lleidatans i, sobretot, després de perdre el primer set, ha tirat la tovallola i ja no ha tingut cap opció de posar entre les cordes els lleidatans. 
 
La victòria per 0-3 ha fet que el CTI Balàfia Vòlei Lleida es proclami campió i, per tant, tingui dret a l'única plaça que dóna dret a l'ascens directe a la Primera Nacional. Comentaris

envia el comentari