Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei continua guanyant

El CTI Balà fia Volei continua guanyant| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei LleidaEls de Mario Martínez van plantejar un partit molt seriós davant d’un rival que sempre és molt complicat pel bon nivell dels seus jugadors, ja que porten molts anys jugant junts i més quan juguen a la seva pista, on sempre compta amb molta afició.

Els lleidatans van sortir a la pista molt concentrats ja que es preveia un partit difícil, com ja ho va ser a la primera volta. Així, el primer set va ser clarament lleidatà amb un 18-25. El segon, però, ja deixava caure que el partit no acabaria tan fàcilment, tot i que el CTI Balàfia va guanyar per 26-28.

A partir del tercer set, el CV Olot va reaccionar i va començar a creure que podia remuntar el partit. I així ho van fer guanyant el tercer 25-18 i el quart 25-23.
Per tant, el cinquè set ho decidiria tot i es tornava a partir de zero amb l’empat a dos sets al marcador. Va ser un cinquè set vibrant i ple de jugades i alternatives per ambdós equips. La sort va voler que els tres punts viatgessin finalment a terres lleidatanes.

Però no s’acaben aquí les emocions i és que els jugadors de Mario Martínez afronten la propera jornada un altre partit decisiu. El CTI Balàfia Volei rebrà dissabte a les 20.00 hores al pavelló Juanjo Garra el Vikings Prat, actualment segon a la classificació. Per tant, s’espera un altre partit de gran nivell.


Comentaris

envia el comentari