Catalunya Diari

El CTI Balàfia Vòlei guanya a la pista del FCB Barcelona

El CTI Balà fia Vòlei guanya a la pista del FCB Barcelona| Redacció - Fotografia: CTI Balà fia Volei

El CTI Balàfia Vòlei ha aconseguit aquest dissabte una altra victòria importantíssima a la pista del FCB Barcelona per 0 a 3. Després de guanyar l'anterior jornada al CV Sant Pere i Sant Pau, els de Mario Martínez han donat un pas més per aconseguir l'objectiu de disputar la final a quatre per classificar-se per a la Fase d'Ascens a la 1a Nacional, guanyant un altre dels favorits que s'havia situat com a líder de la lligueta.

Així, els lleidatans han imposat la seva superioritat a domicili desplegant un gran joc. El primer set ha estat el més ajustat 25-27, demostrant la igualtat entre els dos equips. Però a partir del segon set el CTI ha demostrat la seriositat que se li pressuposa a un equip que és dels màxima favorits. Victòria al segon per 21-25 i al tercer 19-25, sentenciant d'aquesta manera un partit molt complicat.

Els lleidatans se situen amb aquest triomf líders de la lligueta d'aquesta primera volta de la segona fase, esperant la visita la propera setmana al Juanjo Garra del Vikings Prat.


Comentaris

envia el comentari