El CTI Balàfia Volei guanya i es col·loca primer a la classificació

El CTI Balàfia Volei guanya i es col·loca primer a la classificació| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 El partit contra l’AE Aula no va tenir gaire història i els lleidatans van guanyar amb bastant facilitat tal i com reflecteixen els parcials dels sets. Els lleidatans van sortir amb les piles carregades a la pista i van passar per sobre dels barcelonins en tots els aspectes. Això va permetre, a més, que Mario Martínez pogués fer rotacions de jugadors durant el partit, malgrat les baixes que arrossega l’equip lleidatà. Així, el primer set va ser un passeig i va caure del costat lleidatà per 25-10.
 
El segon i tercer set (25-19 i 25-18) van ser un calc, el CTI Balàfia Volei va continuar amb la seva dinàmica guanyadora tot i que amb alguns moments de relaxació que van permetre que els barcelonins aconseguissin punts més per les errades dels lleidatans que per mèrits propis.
 
El CTI Balàfia Volei Lleida viatja el proper dissabte a la pista de l’Igualada a consolidar el liderat de la classificació i esperant el duel decisiu contra l’Alella el proper 16 de novembre al pavelló Olímpics de Lleida. 
  
Fitxa tècnica

CTI Balàfia Volei (3): Campillos, Garcia, Banda, Rodríguez, Roigé, Soliva, Martín, Martínez, González, Baró. Entenador: Mario Martínez i Raúl Hileno.AE Aula (0): Centelles, Plaza, Vollers, Mirave. Williams, Puyuelo, Serra, Romero, Caro. Entrenador: Xanes.


 


Parcials: 25-10, 25-19, 25-18 


 Lliga: 1a Catalana Sènior Masculina


Jornada: SisenaComentaris

envia el comentari