Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei Lleida dóna un pas més per ser campió de Catalunya

El CTI Balà fia Volei Lleida dóna un pas més per ser campió de Catalunya| Redacció - Fotografia: Balà fia Volei Lleida

seria el segon consecutiu

El partit contra els gironins tenia les seves dificultats, ja que era un rival de la part baixa de la classificació que es jugava el descens de categoria, a més, és un dels desplaçaments més llargs i l’hora en què es jugava el partit, les 20.00 hores, no era molt bona. Finament va començar amb una hora de retard. Amb tots aquests factors, els de Mario Martínez van realitzar un partit molt seriós, conscients de la importància de la victòria.

El partit no va tenir història ja que a la pista només hi va haver un equip, el CTI Balàfia Volei Lleida, que va dominar totes les facetes del joc, amb la qual cosa el CV Joves Caldes no va tenir cap opció i es va rendir davant l’evident superioritat dels lleidatans.

Amb els parcials del matx (14-25, 14-25 i 14-25) es va poder veure que el CV Joves Caldes no va inquietar els de Mario Martínez en cap moment, fent un joc molt complet i amb una conducció estel·lar de l'equip per part del col·locador Jordi Martínez.

El proper partit serà l’última de la temporada que es disputarà al pavelló municipal Juanjo Garra. El CTI Balàfia Volei rep el CV Salou a les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari