Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei Lleida guanya 3 a 1 a l'Igualada

El CTI Balàfia Volei Lleida guanya 3 a 1 a l'Igualada| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 Malgrat això, els de Mario Martínez van fer un partit molt seriós i només van cedir un set per errors propis més que per mèrits del rival. Així, el primer set va ser una passejada del CTI Balàfia Volei que es reflecteix al marcador (25-14) dominant el joc des de totes les posicions, destacant el joc per les puntes, la defensa i la recepció. Tot i així, al segon set els lleidatans van baixar la intensitat, segurament per un excés de relaxació i van deixar que l’Igualada entrés al partit aconseguint endur-se el segon set per un ajustat 23-25.
 
Però va ser un miratge, perquè a partir del tercer set, tot i que Mario Martínez va fer rotacions a l’equip inicial, els lleidatans van fer tornar a la realitat als igualadins i van posar la directa. Així, cal destacar el joc del segon col·locador, Miarnau, que va completar un bon partit amb una gran distribució del joc, sobretot per zona 3, que va fer que el CTI Balàfia Volei no donés opció i aconseguís la victòria del tercer (25-19) i quart set (25-16).
 
El CTI Balàfia Volei afronta ara dues jornades fora de casa. La propera jornada visita la pista de l’Alella i l’altra la del Manresa.


Comentaris

envia el comentari