Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei Lleida supera amb facilitat el CV Barberà per 3-0

El CTI Balàfia Volei Lleida supera amb facilitat el CV Barberà per 3-0| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 


El CTI Balàfia Volei Lleida va superar en un partit de tràmit el CV Barberà Comerç Urbà per un còmode 3-0 al pavelló municipal Juanjo Garra. Els lleidatans afrontaven un partit dels més fàcils i assequibles de la categoria atès que el CV Barberà és un dels equips més fluixos de la competició.Els de Barberà, a més, van anar al partit en quadre amb només sis jugadors, fet que va facilitar més les coses als de Mario Martínez, que va aprofitar per fer rotacions a l’equip titular i va donar entrada a alguns jugadors que no són tan habituals. 
 
El primer set no va tenir gaire història amb un CTI Balàfia Volei esplèndid en totes les facetes del joc, amb un servei molt potent i amb un bloqueig molt ben format (25-11). Al segon set, els lleidatans es van relaxar una mica i és per això que el Barberà va entrar en el joc, més per les errades dels locals que per mèrits propis. Tot i així, de la meitat del set fins al final el CTI Balàfia Volei va imposar la seva superioritat per acabar anotant-se el segon set per 25-21.
 
El tercer set va seguir la tònica del partit i, malgrat que no es recordarà aquest partit com un dels millors que s’han vist al Juanjo Garra, el CTI Balàfia Volei va guanyar per 25-19.
 
Aquesta victòria permet als lleidatans seguir al capdavant de la classificació per davant del CV Sant Boi i el Vikings Prat. La propera jornada, dissabte a les 20.00 hores, el CTI Balàfia Volei viatja a la pista del Joves Caldes. 


Comentaris

envia el comentari