El CTI Balàfia Vòlei segueix viu a la Fase d'Ascens a 1a Nacional

El CTI Balàfia Vòlei segueix viu a la Fase d'Ascens a 1a Nacional| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei Lleida

 

El CTI Balàfia Vòlei Lleida ha fet els deures i ha complert amb el seu objectiu. Els lleidatans, que s'ho jugaven tot en el partit d'aquest dissabte al matí, han superat per 1 a 3 el Playas de Benidorm en un partit molt igualat i marcat per les alternatives per als dos equips durant tot el matx. 

Ambdós equips han acusat el cansament acumulat durant aquests dies però els de Mario Martínez han comès menys errors no forçats en els moments clau del partit, destacant l'actuació d'aquest diumenge del jugador per quatre, Pepe Baró.
 
El CTI Balàfia Vòlei Lleida afrontava el partit amb molta pressió ja que es jugava el ser o no ser en aquesta competició, ja que una derrota els deixava fora de la pugna pel liderat de la classificació d'aquesta Fase d'Ascens. A més, el Playas de Benidorm compta a les seves files amb tres exjugadors de Superlliga i internacionals, amb molta veterania. Malgrat la fatiga dels lleidatans, han tornat a fer un esforç més i han 'canviat' els errors no forçats en el servei i en la recepció amb un bon bloqueig i l'atac per punta.
 
L'entrenador lleidatà, Mario Martínez, ha destacat l'entrega dels seus jugadors i la capacitat de sacrifici, malgrat no estar al 100% físicament ni mental. La competició, però, no acaba aquí, ja que aquest diumenge el CTI Balàfia Vòlei Lleida clourà la competició medint-se a l'amfitrió, l'Eivissa, en principi el gran favorit. Un partit que els lleidatans hauran de guanyar 3-0 o 3-1 per ser campions i aconseguir l'única plaça que dóna accés a jugar a la 1a Nacional, tot i que sempre la Federació Espanyola n'ofereix alguna més als equips participants.Comentaris

envia el comentari