Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei s'estrena a la Fase d'Ascens a 1a Nacional amb victòria

El CTI Balà fia Volei s'estrena a la Fase d'Ascens a 1a Nacional amb victòria| Redacció - Fotografia: CTI Balà fia Volei

Fase d'Ascens a 1a Nacional que es disputa a Esporles

Els lleidatans, conscients de la importància del partit que l'afrontaven sense el col·locador titular Jordi Martínez, han sortit molt concentrats a la pista i han desplegat un gran voleibol. En aquest sentit, cal destacar l'actuació del col·locador Héctor Miarnau que ha estat a l'alçada de les circumstàncies conduint a la perfecció el joc de l'equip. En el primer i segon set ha funcionat molt bé el servei i l'atac, unit al nerviosisme dels locals, ha fet que ràpidament els lleidatans es posessin amb 0-2 al marcador (21-25 i 17-25)

Al tercer set s'han relaxat en excès tot i que han arribat a tenir un marcador favorable de 15-8, però les errades no forçades en recepció i atac han fet que el Pòrtol es tornés a posar al partit. Finalment, els locals s'han imposat per 25-19.

Però al quart set els jugadors del CTI Balàfia Volei han tornat a sortir molt concentrats, obviant la derrota del tercer set i tornant a comenzar de zero. L'experiència de Juan Campillos i Salvador Roigé i la bona actuació del lliure Ramon Mata han portat a la victòria per 17-25.


Comentaris

envia el comentari