Catalunya Diari

El CTI Balàfia Volei suma la primera victòria de la lliga

El CTI Balàfia Volei suma la primera victòria de la lliga| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 

El CTI Balàfia Vòlei va sumar la primera victòria de la lliga de 1a Catalana després de superar clarament l'Alpicat per 3-0. El derbi es presentava a priori molt favorable per al conjunt local, gràcies a la seva experiència a la categoria i el nivell de joc dels jugadors.

Tot i així, l'Alpicat va plantar cara gràcies a l'alt nivell de motivació, ja que estrenaven categoria (acaben d'ascendir de 2a Catalana) i s'enfrontaven a l'equip més en forma de les últimes campanyes. El primer set va ser el més igualat tot i que el CTI Balàfia Vòlei va acabar imposant-se gràcies a una major solidesa en el seu joc en els moments crucials del set (25-20). Al segon set, els d'Alpicat encara van aguantar la pressió, però els de Mario Martínez no van donar cap alternativa i van guanyar per 25-19. El tercer set no va tenir història (25-12) i amb un Alpicat totalment enfonsat va donar pas a un desplegament de gran joc dels jugadors lleidatans que van fer gaudir les 150 persones que es van aplegar al pavelló municipal Juanjo Garra.
 
La festa va començar prèviament amb la presentació de tots els equips del club, que enguany compta amb jugadors a totes les categories: aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. D'aquesta manera, el Balàfia Vòlei acompleix amb un dels seus principals objectius, que no és altre que crear base i tornar el voleibol masculí a la ciutat. La presentació va estar presidida per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el regidor d'Esports, Txema Alonso, els regidors Toni Postius i Paco Cerdà, el president de l'AAVV Balàfia, Toni Baró, i el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos. 


Comentaris

envia el comentari