Catalunya Diari

El femení de l'Handbol Pardinyes aconsegueix el primer derbi lleidatà contra l'Agramunt

El femení de l'Handbol Pardinyes aconsegueix el primer derbi lleidatà contra l'Agramunt| Redacció - Fotografia: Handbol Lleida Pardinyes (Arxiu)

 

Les noies de l’Handbol Lleida Pardinyes han aconseguit una nova victòria aquesta cap de setmana. Aquesta jornada s'han fet amb seu primer derbi lleidatà, després de guanyar l'Agramunt per 17 a 29.

El partit es va iniciar amb domini per part de l’Agramunt, però poc a poc les noies del Pardinyes van anar imposant el seu joc. Tot i algunes errades defensives i la falta d’encert en atac de les lleidatanes van fer que s’arribés al descans amb una diferència de 5 gols a favor.
 
En la represa del partit, es van produir canvis tàctics en atac, i una molt bona defensa, la qual va ser bastant agressiva, van fer que el partit es decantes a favor del Handbol Pardinyes amb un contundent 17 a 29. 
 
Des del club destaquen la feina de tot l’equip, que no es van rendir en cap moment, i especialment l'encert de la jugadora Patrícia Bernabeu que va marcar 11 dels 29 gols, així com l’encert de les porteres Aida i Elna.
 
El proper dissabte 8 de novembre, es jugarà el segon derbi lleidatà davant del CEACA Tàrrega.  


Comentaris

envia el comentari