Catalunya Diari

El femení de l'Handbol Pardinyes tanca la primera volta guanyant

El femení de l'Handbol Pardinyes tanca la primera volta guanyant| Redacció - Fotografia: Handbol Pardinyes

 

El sènior femení de l’Handbol Lleida Pardinyes va guanyar aquest cap de setmana davant el CH Concòrdia, per 23 a 15. El partit no es presentar gens fàcil per les lleidatanes, que van tenir que treballar dur per fer-se amb la victòria.

El partit va tenir dos fases totalment diferenciades, la primera part es va desenvolupar de forma molt lenta, no havia manera d’agafar el ritme de partit que s’havia plantejat.
 
La defensa inicial va ser una 5:1, que feia que les andorranes els hi costes molt arribar a la defensa del Pardinyes. Tal com queda palès en la primera part, que només van encaixar 7 gols. Tot i així, les groc i negres en les seves accions d’atac eren molt estàtiques i les hi costava molt marcar gols, dels 9 gols marcats en la primera part 5 van ser en contraatac, la falta d’encert i el joc estàtic feia que no s’agafés el ritme.
 
En la represa de la segona part, seguint les indicacions del cos tècnic, es va canviar de defensa, passant a ser una 6:0, això va fer que la defensa fos encara més sòlida i les andorranes tinguessin menys opcions.
 
Les combinacions en atac amb un joc molt més dinàmic, van fer que canvies totalment el panorama i l’equip del Pardinyes comences a funcionar com en els últims partits, tornant a fer gaudir d’allò més als seus seguidors.
El resultat final va ser de 23-15 a favor de les groc i negres.
 
Amb aquest partit s’acaba la primera volta, quedant en segona posició, amb sis victòries i una derrota. Jordi Morlans, l’entrenador local, està força content però considera que s’ha de treballar molt més i treure tot el potencial d’aquestes jugadores per poder donar moltes alegries en el que queda de lliga.


Comentaris

envia el comentari