Catalunya Diari

El Força Lleida busca aconseguir un rècord de cistelles de bàsquet en 5 minuts, al Barris Nord

El Força Lleida busca aconseguir un rècord de cistelles de bàsquet en 5 minuts, al Barris Nord| Redacció - Fotografia: Actel Força Lleida

 

El Barris Nord de Lleida acollirà aquest diumenge el Dia del Bàsquet Lleidatà, coincidint amb el partit que disputarà l'Actel Força Lleida i el Leyma Corunya. L'objectiu de la jornada és que tots els jugadors dels diferents clubs de la província encistellin quantes més cistelles millor durant 5 minuts.

L'acció va dirigida als jugadors i jugadores de tots els clubs de bàsquet de la província i es durà a terme durant el descans del partit. Hi podran participat tot els jugadors que portin la roba de joc del seu equip. Solament hauran de saltar al parquet i participar en 'el rècord de cistelles del bàsquet lleidatà en 5 minuts'. Seran 5 minuts on el marcador comptabilitzarà totes les cistelles que els jugadors anotin en aquests 300 segons. Seran 100? 200? 300?
 
Aquesta proposta, organitzada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i l'Actel Força Lleida, també inclou entrada gratuïta als jugadors i jugadores que vinguin al partit vestits amb la roba del seu club. Els seus acompanyants tindran un preu bonificat de només 3 euros.
 
Els presidents dels clubs de l'RT Lleida podran seguir el matx des de la Llotja.


Comentaris

envia el comentari