Catalunya Diari

El Força Lleida debuta a la Lliga LEB Or

El Força Lleida debuta a la Lliga LEB Or| Redacció - Fotografia: Força Lleida


El Força Lleida juga avui divendres a les 21.00 hores el seu primer partit a la Lliga LEB Or davant el Burgos al Barris Nord. Serà l’estrena dels lleidatans en competició estatal i servirà per veure a un dels candidats a jugar l'ascens aquesta temporada.
Per aquest matx l’entrenador dels lleidatans, Joaquin Prado, té a tots els seus homes a disposició un cop Dominic Calegari s’ha recuperat de les seves molèsties als isquiotibials. Prado explica que "són un grup amb un bon nivell física i això ho intentarem plasmar sobre la pista per poder ocupar tot el camp, defensar amb molta intensitat i moure'ns amb fluïdesa a l'atac. El nivell físic ens ha de portar, per tant, a controlar els partits, fent-nos alhora més forts, especialment com a locals, on a més serà molt important el nostre públic, al que demanem que vingui a veure'ns, ja que ens esforçarem al màxim per a que gaudeixin i es sentin orgullosos del seu equip".

Les taquilles i el punt d’informació del club estaran oberts tota la tarda al Barris Nord per facilitar que els abonats puguin recollir el seu carnet de forma esglaonada i evitar les cues de darrera hora. Per escalfar l’ambient la batucada del Força Lleida actuarà des de dos hores abans del partit.


Comentaris

envia el comentari