Catalunya Diari

El Força Lleida es solidaritza amb el Banc d'Aliments de Lleida

El Força Lleida es solidaritza amb el Banc d'Aliments de Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 Tots els aficionats que vinguin divendres al Barris Nord poden portar aliments perdurables en el temps (arròs, llaunes de tonyina, sardines) que es recolliran a l'entrada en recipients del Banc d´Aliments de Lleida. A més, els no abonats que aportin aliments obtindran un 50% de descompte en l´'ntrada del partit.
 
A banda d'aquesta acció solidària, el club ofereix als seus abonats la possibilitat de convidar de forma gratuïta un acompanyat al partit per "premiar que hagi estat al nostre costat durant tota la temporada" segons ha explicat el vicepresident del club, Pere Pauné.
 
I tot això acompanyat pels penyistes de Pardinyes que ocuparan un dels fons del pavelló amb les vestimentes de les seves penyes i els seus instruments de percussió, i dels col·legiats del Col·legi de Veterinaris de Lleida que també ens acompanyaran aquest divendres.
 
Per tant, s'espera una bona entrada al pavelló per sumar una victòria que deixaria als lleidatans en sisena o setena posició de la lliga regular aparellant-los amb el Breogan o el Palència en la primera ronda dels play-off d'ascens.


Comentaris

envia el comentari