El Força Lleida guanya el primer partit de pretemporada contra el Tarbes per 85 a 55| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El Força Lleida ha guanyat aquest dissabte el primer partit de la temporada. El matx’, que s’ha disputat a Alpicat, ha enfrontat a l’equip lleidatà contra el Tarbes, en un partit que han guanyat els locals per 85 a 55.

L’equip entrenat per Joaquin Prado ha sortit a per totes i en els primers 4 minuts ha sorprès a l’equip francès al que guanyava per 13 a 0. Un domini que s’ha allargat durant tot el partit amb 21 a 5 al final del primer quart, 43 a 15 al descans, 67 a 35 al minut 30 i 85 a 55 al final. L’equip ha satisfet les expectatives de les 300 persones que s’han apropat al Pavelló Municipal d’Alpicat i que han vist que si s’abonen al Força Lleida gaudiran de bon espectacle al Barris Nord.

Anotadors d’aquest dissabte del Força Lleida: Arteaga 18, Sutina i Vinson 11, Llorente 9, Osvaldas 8, Llorca i Sevillano 7, Alzamora 6, Rubin de Celis 4,Simeon i Gasque 2.

El Força Lleida ha signat amb el CB Alpicat un conveni de col·laboració, el qual lliga a les dues entitats per 4 anys amb l’esperit de col·laborar i crear totes les sinèrgies possibles per ajudar a fer més gran l’esport de la cistella a les Terres de Lleida.