El Força Lleida guanya i iguala l’eliminatòria

El Força Lleida guanya i iguala l’eliminatòria| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El segon partit entre el Força Lleida i el Palència ha estat molt igualat en els primers vint minuts, amb màximes diferències de 3 punts com a molt per equip. El matx ha arribat al descans amb un 37 a 34 a l'electrònic. El Força Lleida ha evitat al tercer quart que el partit es trenqués salvant una difícil situació al minut 23 amb un 48-38 pels (48-38) i tornant la igualtat al marcador (minut 30 60-59).

Estava clar que s'arribaria a un final de cara o creu i així ha estat. Faltant 1:44 pel final el Palència dominava per 73-68, però un parcial de 0-8 en 80 segons ha posat als lleidatans 3 amunt, i en el carrusel de tirs lliures una vegada més Dani Rodríguez no ha fallat i la victòria ha caigut a favor dels lleidatans.

El màxim anotador del Força Lleida ha estat Dani Rodríguez amb 28 punts

La sèrie es trasllada ara a Lleida on es disputaran els dos propers partits -que poden decidir la ronda- el divendres a les 21.00 hores i el diumenge a les 19.00 hores. Des de dilluns a les 10.00 hores es posaran a la venda les localitats per aquests partits a l'oficina del club.